DrankenBoutique.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen bij DrankenBoutique.nl nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
Akkoord Privacy beleid

Johnnie Walker Green Label 15Y 70cl

Johnnie Walker Green Label 15 year is weer terug van weggeweest! Johnnie Walker Green Label is een mix van Speyside, Highland, Lowland en Island Malts van teminste 15 jaar oud. Johnnie Walker Green Label heeft de karakter van een Single Malt Whisky, maar dan met veel meer diepgang.

Voorwaarden Personaliseren

Indien uw bestelling is geplaatst is het niet meer mogelijk om deze te wijzigen of te annuleren. Verder is het ook niet mogelijk om gepersonaliseerde items te retourneren.

Schade
Wij proberen alles zo zorgvuldig mogelijk te verpakken en te verzenden. Toch kan het voorkomen dat er bij de bezorging het etiket beschadigd raakt.

Wat moet u doen?
Stuur een foto van de verpakking inclusief een foto van het etiket, waarop de beschadiging duidelijk te zien is, naar info@drankenboutique.nl. Vermeld hierbij het bestelnummer en uw NAW-gegevens.

Nieuwe etiketten
Zodra de schade is goedgekeurd, ontvangt u van ons nieuwe etiketten (4 stuks). U ontvangt per mail ook een stappenplan, waarmee u handig het oude etiket kunt verwijderen en de nieuwe kunt plaatsen.

LET OP! Het is niet mogelijk om de fles te retourneren en een nieuwe te ontvangen! Dit kan alleen indien er breuk is ontstaan bij het transport.

 
Johnnie Walker Green Label 15Y 70cl kunt u online kopen voor een scherpe prijs bij DrankenBoutique.nl. DrankenBoutique.nl is de online slijterij waar u alle reguliere, luxe en exclusieve dranken kunt bestellen tegen aantrekkelijke aanbiedingsprijzen.
 
Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen op Dordtselaan 171-C te Rotterdam. Heeft u vragen? Bel dan naar 010 4844 521.

€ 32,50

€ 32,50

Add to cart Customize Now

LEEFTIJDSCONTROLE

JA

IK BEN OUDER DAN 18 JAAR EN WIL TOEGANG TOT DE SITE

NEE